Preuzmi player

Tko je skidao hrvatska obilježja u Širokom?

federalna insp

ŠIROKI BRIJEG – Ako ste prošetali Širokim Brijegom nekoliko sati prije i nekoliko sati nakon utakmica na kojoj naši Vatreni bilježe povijesne uspjehe, mogli ste primijetiti jedan zanimljiv fenomen, a koji ne možete vidjeti za vrijeme utakmica. Naime, nema hrvatskih obilježja i zastava koji su krasili i podizali atmosferu u ugostiteljskim objektima za vrijeme praćenja naše reprezentacije – piše sirokibrijeg.info.
Zanimljiv fenomen kojeg su ugostiteljima kao strah od mogućih kaznim priuštili federalni inspektori koji su samo zbog ove navijačke “ludnice” stigli iz Sarajeva kako bi još više “zagrijali” atmosferu i terorizirali normalan i ovo malo ostalog naroda na ovim područijma. Tim inspektorima, dodaje sirokibrijeg.info,nije smetalo što su njihovi u Sarajevu donedavno mahali s turskim zastava i prkosili drugima, a sada i na ovaj način pokazuju svoju bahatost, umjesto da imaju poštovanja i ljudima dozvole bar malo uživanja i veselja kada nam je ova politička “stoka” Bošnjaka, Srba i Hrvata razj… sve dostojanstvo.
Znamo da živimo u Bosni Hercegovini, ali znamo i to da smo mi Hrvati, i toga se nemamo razloga sramiti ni bježati od toga.
Sirokibrijeg.info poziva čitatelje, a koji imaju fotografije tih inspektora, da ih pošalju na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi im omogućili malo medijske pozornosti na portalu da vide njihovi u Sarajevu tko su ti “frajeri i frajerice” koji teroriziraju na ovaj način uklanjanjem Hrvatskih zastava po Širokom Brijegu za vrijeme dok Hrvatska nogometna reprezentacija juri ka zlatu Svjetskog prvenstva.
Fotomontaža: Mili Marušić/Sirokibrijeg.info

Read 1098 times Last modified on Četvrtak, 12 Srpanj 2018 07:24
0
0
0
s2smodern
Rate this item
(7 votes)

About Author